Поради брзиот начин на живот, честопати ги забораваме или не ги цениме малите работи. За среќа на овие простори имаме голем избор на сезонски овошја и зеленчуци. Но, кому треба да му заблагодариме?

На пчелите!

Дали може да ја замислиме иднината без пчели?