11
 
23

s1
     

Одржана првата координативна средба на еко платформата дома

d1
Претставници на јавни институции, граѓански организации и иницијативи учествуваа на работната средба.
bc1b

Бела вода – спелеолошко богатство под постојана опасност

d2
Пештерата Бела Вода се наоѓа од десната страна на реката Вардар на само неколку стотици метри низ водно од Демир Капија

Велешани јадат и извезуваат зеленчук збогатен со олово и кадмиум

d3
Зеленчук збогатен со олово и кадмиум над дозволените граници секојдневно завршува на трпезите во Велес.
bc1b

d4

     
separator
 
ЕДУКАТИВНИ ПОСТОВИ

edu1

Подигнувањето на еднородни шуми ја зголемува можноста за ширење на дрвни болести.

c1

edu2

Во Македонија живеат околу 10000 инсекти од кои околу 170 се загрозени на меѓународно ниво.

c1

edu3

Гласната музика ги вознемирува животните, затоа бидете тивки и внимателни кога сте на планина.

         
За повеќе информации посетете ја страната на  #Дома
separator
             
             
iks logo     logo samoprasaj mk    
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
ул. „Јуриј Гагарин“ 17/1-1, Скопје © Институт за комуникациски студии, 2015